Denne lager jeg om og om igjen. Den er høyt oppe på
listen min hva pastaretter angår. Ekstra god blir den med hjemmelaget pesto,
men det er virkelig ingen nødvendighet.
1 liten grillet kylling
5 baconstrimler
1 boks cherrytomater
10 oliven eller mer
3 ss valnøtter eller pinjekjerner
1 glass pesto
Parmesan til servering
500 g pasta – penne eller fussili egner seg best
Litt frisk basilikum til pynt
Kok pasta i en stor gryte med masse vann og litt
salt. Pastaen skal ha litt tyggemotstand. Følg bruksanvisningen.
Rens kyllingen og del den i passe store biter.
Rist valnøtter eller pinjekjerner på svak varme med
litt smør i pannen.
Stek baconstrimlene til de blir sprø. Del dem i
biter.
Skjær oliven i biter.
Skjær tomatene i to.
Når pastaen er kokt ferdig blandes pesto oppi, og
alt det andre. Dryss parmesanskiver over og pynt med basilikumblader. Serveres med
rundstykker eller godt brød.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar