100 g kakaomasse
50 g kakaosmør
1,5 ts vaniljepulver, bourbon
40 g honning/agavenektar
noen cashewnøtter og/eller hasselnøtter
litt chili/salt
Vei opp kakaomasse, kakaosmør og honning i en liten, tykkbunnet kjele. Smelt i vannbad på svak varme. Disse ingrediensene skal ikke varmes på mer enn 40 grader. Visp det sammen, tilsett eventuelt chili/salt etter smak, og ha det i silikonformer eller i en liten form kledd med bakepapir. Ha gjerne i nøtter etter smak. I tillegg til at denne sjokoladen er proppfull av antioksidanter, vitaminer og mineraler, så inneholder den ikke raffinert sukker.
Så deilig det så ut! Jeg elsker mørk sjokolade og unner meg selv, gjerne litt hver dag. Har aldri prøvd å lage det selv, men dette så enkelt og godt ut, så dette skal jeg også prøve å lage! :)
SvarSletthttp://gtlivet.blogspot.no
Så hyggelig å høre!
Slett