tirsdag 3. juni 2014

Sjokoladeis med chocolate chip cookies


Sjokoladeis blir ikke særlig mye bedre enn dette

3-4 eggeplommer
150 g sukker
2 dl fløte
2 dl melk
200 g kokesjokolade, smeltet i 1 dl melk

Legg iskremsylinderen i fryseren dagen før dersom du har en slik. 
Smelt sjokoladen i varmet melk. (Svak varme er nøkkelen). 
Pisk sukker og eggeplommer kraftig.
La sjokoladeblandingen avkjøles.
Alt må være avkjølt før det has i iskremmaskinen, ellers blir ikke isen frossen. Tilsett vanilje, melk og fløte.
Bland til jevn masse. Ha i iskremmaskinen. Dersom du ikke har en ismaskin kan du sette isen i fryseren og røre rundt hver halve time i 4-6 timer. 
Når isen er ferdig blandes cookiebitene inn.
Hipp hurra og verdens beste sjokoladeis.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar