torsdag 8. mai 2014

Trifle med mascarponekrem og bær


Søtt og syrlig, frisk og fyldig - trifle med rester av bløtkakebunn blandet med krem, bær, mascarpone og ekte vanilje.

Du trenger avskjær/smuler fra en kakebunn. 
Blåbær
Bringebær
Jordbær
eller de bærene du måtte ønske
Kremfløte 
Mascarpone
Seterrømme
ekte vaniljepulver
litt sukker

Mengdene avhenger såklart av hvor mange som skal ha og hvor storspiste de er.
Til 1 person trengs 1/2 dl fløte, 1 ss sukker, 4 ss rømme, 2 ss mascarpone 1 ts vaniljepulver. Pisk sammen kremfløte og rømme med sukker. 150 g bær. 50 g kakebunn. Legg lagvis med marcarpone, krem, kakebunn og bær. Du må gjerne lage en bærsaus av bær med sukker. Hvis du foretrekker bringebær uten frø kan du bruke stavmikser og sile gjennom en sikt. 

Genial restedessert etter en bløtkakefest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar